Starbay.ro îți rezervă dreptul de a anula comenzile din anumite categorii de produse ce nu ating un număr minim de bucăți sau suma minimă de 1500 LEI pe comandă!

 • Serviciul Transport Standard – Costuri  

  Plic 500g  – 24.83 lei plus TVA

  Colete de (max 30 kg si 60x50x30 cm)  :

  • – primul kg – 24,03 lei plus TVA
  • – pentru fiecare kg suplimentar (greutate 1-30kg) – 2,9 lei plus TVA

   Serviciul Transport Marfa – Costuri

  Presupune transportul mărfurilor de peste 30 kg:

  • – primele 30 kg – 76.52 lei plus TVA
  • – pentru fiecare kg suplimentar peste 30kg –3.98 lei plus TVA
  • – coletele cu greutatea mai mare de 30 kg. se vor trimite prin Pallex sau alți curieri care trimit la nivel de palet. În afară de costul transportului (stabilit de curier și comunicat telefonic/scris clientului), se va percepe o taxă de 50 ron+TVA pentru fiecare palet livrat.

  Se adaugă cost suplimentar pentru: Livrare Sâmbăta: 7.14 lei
  **se adauga 2.3 lei  pentru fiecare km suplimentar efectuat în afara ariei de acoperire a curierului.

  ***Se adaugă costul de transport corespunzător tipului de serviciu ales de dumneavoastră.

   ÎN FUNCTIE DE TIPUL PRODUSULUI SI CANTITATEA COMANDATA, TRANSPORTUL POATE FI GRATUIT.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă v-ați răzgândit și nu mai doriți un produs din comandă, doriți alt produs decât cel comandat sau nu mai doriți niciunul dintre produsele comandate, ne puteți anunța cât mai repede la 0746 245 743 sau 0749 461 590 . Colegii nostri de la Suport 24/7 vor face tot posibilul să vă modifice sau anuleze comanda.

Atenție!!! Deschiderea și verificarea coletului înainte de confirmare și implicit de plata rambursului și a transportului nu este permisă. Singura excepție o constituie serviciul Check On Delivery – Verificare la livrarecu care poți desface la livrare coletul pe care l-ai primit și poți vizualiza conținutul , fără însă a se face verificarea calității produselor aflate în colet. Serviciul presupune costuri suplimentare și se poate selecta și achita doar de către expeditor.

*** Produsele care au fost deteriorate în timpul livrării acestora nu pot fi returnate decât dacă au fost verificate în momentul primirii coletului și în prezența curierului. ***